Onherkenbaar Ajax stuit op kritiek: 'Ik ken Frank de Boer zo helemaal niet'
"Wel of geen aankopen doen. Niklas Moisander wel of niet verkopen..."

Onherkenbaar Ajax stuit op kritiek: 'Ik ken Frank de Boer zo helemaal niet'

28-02-2015 10:13
4

Sef Vergoossen werd in 2008 met PSV kampioen en is daarmee de laatste trainer die dat succes vierde met de Eindhovenaren. Waarschijnlijk komt er dit seizoen een einde aan die 'negatieve reeks', omdat Phillip Cocu met PSV hard op weg is naar de titel.

"Het begint bij kwaliteit, maar daarna gaat het om stabiliteit en rust in en om de club. Het hele jaar door is er bij PSV rust. Al is het maar door het statement van Memphis Depay en Georginio Wijnaldum om dit seizoen bij PSV te blijven en voor de titel te gaan", is Vergoossen van mening in gesprek met De Telegraaf.

De Limburgse hoofdpersoon liet al weten dat het bij PSV dit seizoen sowieso goed in elkaar steekt ten opzichte van vorig jaar. "Als ik dat naast Ajax leg, ervaar ik daar het hele jaar al onrust", vervolgt de oud-trainer. PSV heeft inmiddels een voorsprong van veertien punten op Ajax in de competitie. Zondag staat het treffen tussen de topclubs op het programma.

Vergoossen vervolgt zijn kritiek over de 'onrust' bij Ajax: "Wel of geen aankopen doen. Niklas Moisander wel of niet verkopen. Moisander wel of niet laten spelen. En daarbij heeft Frank de Boer ook nog eens gigantisch veel gewisseld in zijn elftal. Zo ken ik hem helemaal niet."