Ajax trekt rookgordijn op voor duel met PSV: Klaassen negentiende naam
Ook Zivkovic mag mee naar Eindhoven

Ajax trekt rookgordijn op voor duel met PSV: Klaassen negentiende naam

28-02-2015 12:53

Het blijft onduidelijk of Davy Klaassen zondag inzetbaar is in de Eredivisie-kraker van Ajax tegen PSV. De middenvelder is door Frank de Boer wél opgenomen in de wedstrijdselectie.

Het Amsterdamse keurkorps telt negentien namen, wat betekent dat er voor het duel in Eindhoven nog één speler moet afvallen. Dat wordt Klaassen als de middenvelder niet fit genoeg wordt bevonden voor een invalbeurt. De medische staf van Ajax probeert Klaassen, die last heeft van een slepende buikwandblessure, de komende uren alsnog klaar te stomen.

Naast Klaassen maakt ook Richairo Zivkovic deel uit van de wedstrijdselectie. De spits, die indruk maakt bij Jong Ajax, mocht vorige week al invallen tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Willem II. De gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau zag hij voor de televisie. Zivkovic is de tweede spits achter Milik. Kolbeinn Sigthórsson is nog altijd niet fit.

De complete selectie van Ajax voor het duel met PSV:
Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Van der Hoorn, Sinkgraven, Klaassen, Kishna, Riedewald, Andersen, Milik, Schöne, El Ghazi, Serero, Viergever, Bazoer, Zivkovic, Boer.