Onbestrafte rotschop van De Rossi heeft vervelende gevolgen voor Feyenoorder
"Het leek op strompelen"

Onbestrafte rotschop van De Rossi heeft vervelende gevolgen voor Feyenoorder

28-02-2015 15:45
3

De schop die Daniele De Rossi donderdagavond uitdeelde in de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma heeft vervelende gevolgen voor Khalid Boulahrouz. De tik kwam behoorlijk aan.

Boulahrouz heeft een dikke knie en kan niet in actie komen tegen FC Utrecht, aanstaande zondag de tegenstander van Feyenoord in De Galgenwaard. Het is nog niet bekend hoelang de routinier zoet is met de knieblessure. Fred Rutten, trainer van de Rotterdammers, lijkt niet te hoeven vrezen voor een lange absentie. De schop van De Rossi werd overigens niet bestraft door arbiter Clément Turpin.

Naast Boulahrouz moet Rutten het tegen Utrecht ook stellen zonder Luke Wilkshire, de andere rechtsback van Feyenoord. Rick Karsdorp is hun vervanger. Jens Toornstra schuift door de rentree van Lex Immers op 'tien' weer door naar de rechterkant.

"Waar normaal meer dan tachtig procent zich fris en fruitig voelt, is het nu nog zestig procent", zei Rutten vrijdag al. "Bij Boulahrouz leek het op strompelen, dus ik heb hem ook maar wat eerder naar binnen laten gaan." Colin Kazim-Richards is er tot slot niet bij door een hamstringblessure.