Na Fraser bedankt ook oud-bondscoach voor Feyenoord: Geen goed idee
Van Marwijk wil niet aan derde periode als Feyenoord-coach beginnen

Na Fraser bedankt ook oud-bondscoach voor Feyenoord: "Geen goed idee"

28-02-2015 18:58
5

In navolging van Henk Fraser heeft ook Bert van Marwijk laten weten dat Feyenoord niet bij hem hoeft aan te kloppen voor de functie van hoofdcoach. De oud-bondscoach was al tweemaal eerder de eindverantwoordelijke bij de Rotterdamse club.

In gesprek met Sport1 werd Van Marwijk gevraagd of hij eventueel belangstelling zou hebben om het stokje van de vertrekkende Fred Rutten over te nemen. "Nee, dat lijkt me geen goed idee", luidde zijn reactie. Van Marwijk was eerder al tussen 2000 en 2004 en in het seizoen 2007/08 coach van Feyenoord, met wie hij in 2002 de UEFA Cup veroverde.

Eerder werd ook Fraser gelinkt aan Feyenoord, maar de huidige coach van ADO Den Haag wil zich voorlopig richten op zijn werk in de residentiestad. "Ik ben van nature zo dat als ik ergens aan begin, ik het dan ook graag wil afmaken. Voor mijn part was ik tot mijn pensioen jeugdtrainer bij Feyenoord gebleven. Nu zit ik bij ADO, dat is een geweldige leerschool en wil ik hier heel graag slagen", liet hij weten aan Omroep West.