Stevens moet op kantoor komen en moet vrezen voor baan bij Stuttgart
Duitse club lijkt Stevens te ontslaan na dramatische resultaten

Stevens moet op kantoor komen en moet vrezen voor baan bij Stuttgart

28-02-2015 20:11
2

De positie van Huub Stevens bij VfB Stuttgart staat zwaar onder druk. De 61-jarige trainer kwam zaterdag met zijn ploeg niet verder dan 1-1 bij Hannover 96, waardoor Stuttgart met negentien punten nog altijd onderaan bungelt in de Bundesliga.

Hoewel Stevens zelf beweert nog het volste vertrouwen te hebben in een ommekeer zoals vorig seizoen, is de clubleiding daarvan niet meer overtuigd. Stevens moet zondag op kantoor bij technisch directeur Robin Dutt uitleggen hoe hij Stuttgart uit de gevarenzone denkt te kunnen halen. "We hebben een gesprek gepland om ideeën uit te wisselen'', zei Dutt.

De directeur reageerde ontwijkend op de vraag of Stevens volgende week vrijdag tegen Hertha BSC nog op de bank zit. "We zullen de situatie goed analyseren.'' Zelf deed Stevens alsof er niets aan de hand is. Hij lachte alle vragen over zijn toekomst weg. "Waarom ik lach? Ik krijg komische vragen van journalisten en daar geef ik komische antwoorden op. Ik heb een contract tot het einde van het seizoen. Die vier maanden maak ik vol.''