Deur voor 'clubs uit heel Europa' is open: Depay en Wijnaldum op weg naar uitgang
Gerbrands houdt rekening met vertrek van tweetal in zomer

Deur voor 'clubs uit heel Europa' is open: Depay en Wijnaldum op weg naar uitgang

28-02-2015 20:41
11

PSV rekent erop dat Memphis Depay en Georginio Wijnaldum na dit seizoen niet meer in Eindhoven actief zullen zijn. Algemeen directeur Toon Gerbrands gaat ervan uit dat de grote clubs zich in de zomer zullen melden voor het tweetal.

In gesprek met de NOS spreekt Gerbrands duidelijke taal. "Ik denk dat dit soort spelers heel aantrekkelijk is voor heel veel clubs in Europa. Tot nu toe heeft niemand zich nog gemeld, maar ik verwacht dat daar grote druk op komt. Of ik dus verwacht dat Depay en Wijnaldum vertrekken? Ja. Ze hebben allebei een doorlopend contract. Dat is voor PSV een goede situatie. Maar laat de clubs zich maar melden. We horen het wel."

Afgelopen zomer was Depay al dicht bij een overgang naar Tottenham Hotspur. "Toen werden er bedragen van twintig miljoen euro genoemd. We hebben toen besloten om ze binnen te houden", vertelt Gerbrands. "Dan is er na dit seizoen een optie om te vertrekken." Behalve Tottenham werd ook Manchester United al eens serieus gelinkt aan Depay. Georginio Wijnaldum trok belangstelling van Atlético Madrid.