Vitesse blijft bescheiden ondanks zesde overwinning op rij: Verder kijken we niet
Arnhemse formatie pakt wederom drie punten

Vitesse blijft bescheiden ondanks zesde overwinning op rij: "Verder kijken we niet"

01-03-2015 07:26
2

Vitesse wist zaterdagavond in de goed gevulde Gelredome de zesde overwinning op rij te pakken in de Eredivisie. De Arnhemse formatie was nu te sterk voor PEC Zwolle, dit mede door een treffer van Davy Propper (2-1). De vraag is wie Vitesse dit seizoen nog kan stoppen.

"Ik hoop niemand meer dit seizoen. Als je nu zes keer op rij weet te winnen baal je dat je het in de eerste seizoenshelft zo hebt laten liggen. Elke wedstrijd zeggen we weer dat die op zich staat, dat is het belangrijkste en verder kijken we niet", aldus Pröpper tegenover de camera van FOX Sports.

De middenvelder was verantwoordelijk voor de tweede Vitesse-treffer. "Het was wel een mooie goal. Ik dacht nog eerst aan voorzetten, maar toen dacht ik dat ik maar gewoon moest schieten."

Vitesse steeg door de zege naar de vijfde plaats in de Eredivisie. De ploeg staat nu zeven punten achter de nummer drie AZ en vier punten achter Feyenoord. Laatstgenoemde club krijgt zondag de mogelijkheid om de voorsprong uit te breiden. De Rotterdammers moeten op bezoek bij FC Utrecht.