Cillessen: Zolang ze naar mij luisteren is er niks aan de hand
Ajax op bezoek bij aanstaande kampioen

Cillessen: "Zolang ze naar mij luisteren is er niks aan de hand"

01-03-2015 08:32
8

Ajax heeft waarschijnlijk de titel al uit het hoofd gezet vanwege de veertien punten achterstand op lijstaanvoerder PSV, dat wil echter niet zeggen dat de ploeg niet alles uit de kast wil halen om een goed resultaat neer te zetten in Eindhoven. Jasper Cillessen weet dat hij en zijn ploeggenoten het gehele duel geconcentreerd moeten zijn om de ploeg, die fantastisch is in de omschakeling, van scoren af te kunnen houden.

De Amsterdamse ploeg presteerde dit seizoen zeer wisselvallig, mogelijk door de vele wisselingen binnen het elftal. Diverse keren speelde Cillissen met een ander centraal verdedigingsduo voor zich. "Ik ken ze allemaal goed, volgens mij staat het achterin best aardig. Het heeft z'n voor- en z'n nadelen. Ik vind het geen probleem in ieder geval, zolang ze naar mij luisteren is er niks aan de hand", aldus de sluitpost tegenover de camera van de NOS.

In de competitie ging het eerder al mis tegen PSV. In de Amsterdam Arena verloor Ajax van de aanstaande landskampioen. "We waren de eerste helft beter, komen 1-0 voor. Na de rust zakte PSV wat meer in en liepen wij in de val. In de omschakeling scoorden ze op fantastische wijze, de kwaliteiten van PSV."

Concentratie is dan ook het toverwoord voor Ajax in Eindhoven: "Dat is ook het probleem tegen een ploeg als PSV. Ze geven je het idee dat je beter bent en in de omschakeling slaan ze toe."