Ik hoop dat hij blijft, Rutten is iemand die Feyenoord verder kan helpen
"Ik heb nog niks gehoord"

"Ik hoop dat hij blijft, Rutten is iemand die Feyenoord verder kan helpen"

01-03-2015 17:06

Karim El Ahmadi hoopt dat Fred Rutten ook volgend seizoen aan het roer staat in Rotterdam. Hoewel de trainer van Feyenoord maandag bekend gaat maken dat hij in de zomer vertrekt, is de middenvelder nog vol hoop.

"Volgens mij is er nog niks bevestigd, ik heb niks gehoord. Ik lees wel veel dingen, maar ik weet niet wat er waar van is", zegt hij tegen FOX Sports. Feyenoord last voor maandag een persconferentie in, waar het vertrek van Rutten aan het einde van het seizoen bekend wordt gemaakt.

El Ahmadi hoopt desalniettemin ook volgend seizoen met de trainer te werken. "De selectie was eind september eigenlijk pas rond en toen is het ook gaan draaien. Ik hoor heel veel verhalen van journalisten en mensen die van Feyenoord zijn, maar ik kan er weinig mee. Ik maak Rutten elke dag mee, hij heeft ons echt wel beter gemaakt."

"Ik denk ook dat Rutten een goede trainer is of was voor de lange termijn. Maar ik weet niet wat de situatie is, dus ik kan daar geen antwoord op geven", besluit El Ahmadi, die stiekem wel rekening lijkt te houden met een breuk. "Het is jammer, want Rutten is iemand die de club verder kan helpen. Ik hoop dat hij blijft."