Van Gaal vraagt om extra tijd en ziet zichzelf nog jaren bij United blijven
Binnen de club zou met enthousiasme gereageerd zijn

Van Gaal vraagt om extra tijd en ziet zichzelf nog jaren bij United blijven

01-03-2015 17:23

Louis van Gaal staat onder druk bij Manchester United, maar dat lijkt hem weinig te doen. De Nederlander hoopt nog zeker vijf jaar aan het roer te staan op Old Trafford.

Dat schrijven Britse media zondag. Van Gaal ontvouwde tijdens een meeting met de clubeigenaren zijn toekomstvisie en ziet daarin een belangrijke rol voor zichzelf weggelegd. Binnen Manchester United zou met enthousiasme zijn gereageerd op de plannen van Van Gaal om nog jaren bij de club te blijven.

Van Gaal is er in zijn eerste maanden op Old Trafford niet in geslaagd het publiek te verwennen. Desondanks staan de eigenaren wel open voor een langer verblijf van de Nederlander. In de vergadering gaf hij ook aan nog twee jaar nodig te hebben om Manchester United er weer bovenop te krijgen, waarna een periode van oogsten zal aanbreken.

Veel is afhankelijk van de prestaties in het lopende seizoen. Van Gaal heeft de vierde plek als doelstelling, maar de concurrentie is groot. Slaagt Van Gaal erin de vierde plek te behalen, dan krijgt hij van de clubleiding waarschijnlijk weer een flinke som geld om op de transfermarkt te besteden.