Opgefokte Wijnaldum loopt boos weg voor interview: 'Gini, hé Gini'
"Nu had de tegenstander het geluk"

Opgefokte Wijnaldum loopt boos weg voor interview: 'Gini, hé Gini'

02-03-2015 00:00
33

Het bleef na de verloren topper van PSV tegen Ajax angstig stil rond Georgino Wijnaldum en nu blijkt waarom. De middenvelder liep boos weg voor een interview met FOX Sports.

Wijnaldum moest wachten op Lasse Schöne, die direct na het in 1-3 geëindigde duel in Eindhoven het tv-kanaal te woord stond. Dat duurde de aanvoerder van PSV allemaal veel te lang, waarna hij boos weg beende. Het 'Gini, hé Gini' van interviewer Jan-Joost van Gangelen kon daar niets aan veranderen.

Het past in de indruk die Wijnaldum al tijdens de verloren topper achterliet. Hij was opgefokt en vloog directe tegenstander Davy Klaassen een paar keer in de haren. Titelstress, zo werd het gedrag van de PSV'er al beschreven op Twitter. Wijnaldum speelde tegen Ajax overigens zijn honderdste Eredivisie-duel voor de Eindhovenaren.

Even later stond hij Omroep Brabant wel te woord. De kapitein van het PSV-schip vond de nederlaag tegen de Amsterdammers vervelend, maar erkende dat het dit seizoen ook regelmatig mee zat. "Nu had de tegenstander het geluk."

De voorsprong op de enige overgebleven achtervolger bedraagt nog altijd elf punten. Wijnaldum: "Die voorsprong moeten we de komende weken verder zien uit te breiden. Het is in ieder geval niet de bedoeling om het weer spannend te maken."