Eredivisie-juweel heeft nog geen trek in Chelsea: Ik houd van Nederland
"Ik speel, maak goals"

Eredivisie-juweel heeft nog geen trek in Chelsea: "Ik houd van Nederland"

02-03-2015 00:21
3

De kans bestaat dat Bertrand Traoré ook volgend seizoen bij Vitesse speelt. De Arnhemmers huren het negentienjarige talent al anderhalf jaar van Chelsea.

Traoré heeft het uitstekend naar zijn zin in de Eredivisie en ziet geen reden om terug te gaan naar Engeland, waar hij waarschijnlijk niet aan bod zal komen. "Ik geniet bij Vitesse. Ik leer elke dag bij, maak deel uit van een geweldige groep. Ik speel, maak goals", aldus de aanvaller, die in het competitieduel met PEC Zwolle (2-1) de belangrijke gelijkmaker produceerde, tegen de Gelderlander.

Traore heeft in Londen een contract tot en met 2018. De international van Burkina Faso verwacht pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. "Alles is mogelijk. Ik ben nog jong en sluit een langer verblijf in Arnhem niet uit. Ik houd van Nederland. Het is hier rustig. Ik houd niet van drukte. Saai? Nee hoor, de mensen zijn aardig. Ik kan mij op het voetbal concentreren."

Chelsea zoekt regelmatig contact met het talent. "Net als de andere spelers van Chelsea die zijn uitgeleend. Af en toe krijg ik visite en er is regelmatig telefonisch contact. Dan hoor ik wat er goed gaat en wat beter kan. Ik heb geen spijt van mijn keuze voor Vitesse. Ik leer veel van de trainers en spelers. Ik denk dat dit mijn beste seizoen tot nu toe is."