'Ajacied bestookt met berichten, PSV-fans plaatsten mobiele nummer op internet'
Middenvelder speelde zondag tegen oude club

'Ajacied bestookt met berichten, PSV-fans plaatsten mobiele nummer op internet'

02-03-2015 09:12
10

Riechedly Bazoer kreeg zondagavond een stortvloed aan berichten binnen. Niet alleen van kennissen, maar ook van PSV-supporters. Zijn telefoonnummer was op internet gezet.

De middenvelder had even daarvoor met Ajax bij PSV gewonnen (1-3). Opvallend genoeg kreeg Bazoer tijdens de wedstrijd al een iPhone4 naar zijn hoofd geslingerd. Alsof dat de aankondiging was van wat ging komen. 's Avonds ging het los op zijn eigen telefoon.

Wedden

Meer odds

'Na afloop toonden de supporters van PSV zich slechte verliezers door het mobiele nummer van Bazoer op internet te zetten', schrijft De Telegraaf maandag. 'De achttienjarige oud-speler van PSV, die ruim twee jaar geleden de overstap maakte vanuit Eindhoven naar Ajax, werd bestookt met berichten. Daarop besloot hij direct een nieuw nummer te nemen.'

Bazoer zelf liet zich zondag niet van de wijs brengen. Hij speelde een sterke wedstrijd. "Het is ongelooflijk lekker dat we hier hebben gewonnen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat we het aan het begin van de eerste helft en het na rust moeilijk hadden. Maar wij kunnen net als PSV goed counteren", aldus de speler in de ochtendkrant.