Uitblinkende Ajacied wil niks weten van vertrek: Nog niet toe aan stap hogerop
"Ik heb dit seizoen veel bijgeleerd"

Uitblinkende Ajacied wil niks weten van vertrek: "Nog niet toe aan stap hogerop"

02-03-2015 22:51
6

Joël Veltman lijkt zijn positie als basisspeler van Ajax te hebben heroverd. Na blessureleed keerde de centrumverdediger onlangs terug bij de Amsterdammers. En sindsdien speelt hij prima. Aan een vertrek bij Ajax denkt Veltman nog lang niet.

"Ik ben zelf nog niet toe aan een stap hogerop. Wat ik de afgelopen twee wedstrijden heb laten zien, wil ik vasthouden. Dat wil ik volgend jaar een heel jaar laten zien. Als ik dat heb gedaan, kijken we weer verder", zegt de verdediger tegenover Ajax TV.

Uitgeleerd is de hoofdpersoon nog lang niet bij Ajax. "Ik heb dit seizoen veel bijgeleerd. Volgend jaar hoop ik een stabiele factor te zijn door het niveau van de twee vorige wedstrijden na te streven. Dan kan er van alles gebeuren." Eerder liet de verdediger al weten dat hij de telefoon niet opneemt als geïnteresseerde clubs bellen.

Veltman voelt zich in ieder geval weer prima en blonk uit bij Ajax tegen PSV (1-3 zege). Veltman wil niet dat hij alleen de credits krijgt. "Het vertrouwen in de groep is er. Dat hangt samen met het winnen van wedstrijden. Als je punten pakt, groeit het vertrouwen. Dat is nu aan de hand bij ons."