Feyenoord staat voor belangrijke beslissingen rond Kazim-Richards en routinier
Technisch directeur neemt de tijd

Feyenoord staat voor belangrijke beslissingen rond Kazim-Richards en routinier

03-03-2015 12:13
17

Martin van Geel moet op korte termijn een aantal belangrijke knopen doorhakken. De contracten van Khalid Boulahrouz en Colin Kazim-Richards lopen af.

In de komende weken moet duidelijk worden of het duo toekomst heeft in De Kuip. Van Geel, technisch directeur van Feyenoord, meldt aan RTV Rijnmond dat er nog geen beslissing is genomen. Hij neemt ruim de tijd en ziet geen reden om overhaast knopen door te hakken.

Feyenoord is wettelijk verplicht om spelers die uit hun contract lopen vóór 1 april te laten weten of de samenwerking wordt voortgezet. Is dat niet het geval, dan krijgen de spelers een ontslagbrief op de mat. Feyenoord kan vervolgens wel alsnog zaken doen.

De kans is groot dat Feyenoord afscheid neemt van in ieder geval één van de twee spelers. Boulahrouz (33) moet ernstig rekening houden met een vertrek, terwijl Kazim-Richards (28) hoop mag koesteren op een langer verblijf in Rotterdam-Zuid. De spits, dit seizoen goed voor tien competitietreffers, wordt gehuurd van Bursaspor en Feyenoord heeft de optie om hem in de zomer transfervrij over te nemen.