Krul dolgelukkig met 'moment of fame': 'Ik zal dat mijn hele leven niet vergeten'
Krul staat woensdagavond met Newcastle United tegenover de oud-bondscoach in de Premier League

Krul dolgelukkig met 'moment of fame': 'Ik zal dat mijn hele leven niet vergeten'

03-03-2015 14:20
2

Tim Krul was de held van Oranje tijdens het afgelopen WK in Brazilië. De doelman stopte twee strafschoppen in de kwartfinale tegen Costa Rica en is Louis van Gaal nog altijd dankbaar.

Krul staat woensdagavond met Newcastle United tegenover de oud-bondscoach in de Premier League. De 26-jarige keeper hoopt Manchester United, dat niet in de beste vorm verkeert, te verslaan. "Ik kijk ernaar uit Van Gaal weer te zien én drie punten tegen hem te pakken. We zijn vol vertrouwen, want United doet het op bezoek bij ons vaak niet goed", citeert Voetbal International Krul vanaf de website van Newcastle United.

De goalie blikt ook nog terug op het WK in Brazilië, waar hij zijn moment of fame kende. "We hebben met z'n allen tien fantastische weken beleefd in Brazilië. Ik heb veel van hem geleerd, net als van keeperstrainer Frans Hoek (de huidige keeperstrainer van Manchester United, red). Ik zal die periode mijn hele leven niet meer vergeten. Het zijn heel bijzondere ervaringen", besluit hij. 

Newcastle staat momenteel elfde in Engeland en heeft 35 punten. United strijdt voor plaatsing voor de Champions League en is vierde met vijfig punten.