Alles weer koek en ei tussen Guidetti en Feyenoord: spits droomt van terugkeer
"No regrets"

Alles weer koek en ei tussen Guidetti en Feyenoord: spits droomt van terugkeer

03-03-2015 15:05
23

De relatie tussen Feyenoord en John Guidetti raakte in de zomer ernstig bekoeld, maar alles lijkt inmiddels vergeten en vergeven. De Zweed spreekt de wens uit ooit terug te keren in De Kuip.

Feyenoord had vorig jaar zomer de kans om Guidetti voor enkele miljoenen definitief over te nemen van Manchester City, maar Martin van Geel durfde de gok niet aan door twijfels over zijn fysieke gesteldheid. De spits zou woedend hebben gereageerd en vertrok uiteindelijk op huurbasis naar Celtic.

In Schotland denkt hij nog vaak aan de Rotterdammers, zo laat Guidetti weten aan RTV Rijnmond. Hij wil ooit terugkeren in De Kuip, misschien zo snel mogelijk. Het zou dit jaar al kunnen komen tot een rentree. De Zweed heeft een aflopend contract bij City en hoewel Celtic er alles aan doet om hem in Schotland te houden, is zijn toekomst nog steeds ongewis.

Ook met Van Geel, de technisch directeur die het niet zag zitten in Guidetti, heeft hij geen problemen meer. "No regrets", tekende de regio-omroep op. Hij droomt van een landstitel met Feyenoord. "En als ik er drie kan maken tegen Ajax, dan kan ik er ook vier maken."