Kledingsponsor niet blij met Brabantse club: De samenwerking loopt niet lekker
Einde lijkt in zicht van overeenkomst

Kledingsponsor niet blij met Brabantse club: "De samenwerking loopt niet lekker"

03-03-2015 19:38
2

NAC Breda en Umbro gaan mogelijk aan het einde van het seizoen definitief uit elkaar. De club en het sportkledingmerk hebben onder andere een verschil van mening over de levering van het aantal kledingstukken waardoor de samenwerking spoedig lijkt te eindigen, meldt Omroep Brabant.

"De samenwerking loopt niet lekker. NAC bestelt twee keer zoveel kleding als het afgesproken budget en contract toelaat. Als je een contract tekent, moet je je daar aan houden. Anders komt er een rekening. Kunnen we dat niet zus of zo regelen, zeggen ze dan bij NAC. Maar zo werkt het niet bij ons, want het gaat om heel veel geld. Ik heb me er een beetje in vergist. Je hebt een paar professionele voetbalclubs, maar de rest moddert maar wat aan", aldus Paul Haverlag van Umbro tegenover de regionale omroep.

Haverlag wenste geen duidelijkheid te geven over het gerucht dat NAC Breda het contract met Umbro opgezegd zou hebben. "Wij willen in ieder geval niet opzeggen. Wij willen verder en gaan dan ook nog met NAC om de tafel. We zetten onze relatie niet op het spel door fouten van een paar mensen. Maar als het zo is dat we uit elkaar gaan, dan gaan we netjes uit elkaar."