Ajax 'wint' van PSV: 'PSV loopt waarschijnlijk ook een gigantische transfersom mis'
'Ik heb Marcel Brands maar één keer in vier jaar echt boos gezien'

Ajax 'wint' van PSV: 'PSV loopt waarschijnlijk ook een gigantische transfersom mis'

03-03-2015 22:18
16

Riechedly Bazoer is zich in rap tempo onmisbaar aan het maken voor Ajax. De middenvelder van de Amsterdammers stapte in zijn jeugdjaren, toen hij net zestien was, over van PSV naar Ajax. En dat werd hem niet in dank afgenomen.

Bazoer kreeg afgelopen weekeinde tijdens de kraker tussen PSV en Ajax van de fans uit Eindhoven diverse voorwerpen naar zijn hoofd geslingerd, waaronder zelfs een iPhone4. Het blijkt nu dat Marcel Brands, technisch manager van PSV, des duivels was toen Bazoer naar Ajax vertrok.

'Ik heb Marcel Brands maar één keer in vier jaar echt boos gezien. Meestal is de technisch manager van PSV de rust zelve en geeft hij koel antwoord op de vragen die er nou eenmaal zijn rond een ploeg als PSV', schrijft Rik Elfrink, journalist en PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, in zijn blog voor die krant.

'Die ene keer was kort nadat het vertrek van Riechedly Bazoer definitief bekend werd. Het was tijdens een wedstrijd van PSV A1, waarin Bazoer nota bene zelf speelde', aldus Elfrink, die vervolgt over Bazoer: 'Nu hij ruim twee jaar geleden een andere weg heeft gekozen, loopt PSV niet alleen zijn sportieve inbreng maar waarschijnlijk ook een gigantische transfersom mis.'