De Boer gevraagd naar Barça-link: Zou alleen voor een interessante club tekenen
"Ik ben erg blij hier en sta tot 2017 onder contract"

De Boer gevraagd naar Barça-link: "Zou alleen voor een interessante club tekenen"

04-03-2015 00:00
2

Frank de Boer, oud-speler van FC Barcelona en huidig trainer van Ajax, is te spreken over zijn collega-trainer Luis Enrique van Barça. De Boer geeft aan dat hij het erg leuk vindt m naar Barça te kijken en benadrukt dat hij momenteel niet met zijn hoofd bij een eventuele overstap naar die club is.

"Barcelona speelt op dit moment goed en steekt in een prima vorm. Je kan aan de gezichten van die spelers zien dat ze met vertrouwen spelen en met plezier met elkaar samenspelen", geeft De Boer aan voor de camera's van Marca.

Onlangs gaf de Ajax-trainer te kennen dat hij ook volgend seizoen de oefenmeester van de Amsterdammers is. De link tussen De Boer en Barcelona blijft altijd bestaan. "Maar ik zit met mijn hoofd niet bij een overstap naar een club in Spanje of waar dan ook ter wereld. Het enige waar ik me op wil focussen, is op Ajax. We zien wel wat de toekomst ons brengt."

"Ik ben erg blij hier en sta tot 2017 onder contract. We hebben een ontzettend getalenteerd team, dat volgend seizoen nog meer ervaring heeft. Ik zou alleen voor een interessante club tekenen. We willen bij Ajax graag domineren en attractief voetballen. Wat dat betreft hebben we dezelfde filosofie als Barcelona en Guardiola's Bayern", besluit De Boer.