Ambitieuze Afellay heeft topclubs voor het uitkiezen: Alles is nog open
"Het is nu nog te vroeg om te zeggen welke kant het opgaat"

Ambitieuze Afellay heeft topclubs voor het uitkiezen: "Alles is nog open"

04-03-2015 07:10
3

Ibrahim Afellay heeft nog altijd de ambitie om terug te keren in de top van het Europese voetbal. De linkspoot speelt momenteel bij het Griekse Olympiakos Piraeus, maar volgens zaakwaarnemer Mino Raiola is de kans groot dat hij in het nieuwe seizoen weer in de Europese top speelt.

"Ibrahim heeft het in zoverre naar zijn zin, dat hij weet waarvoor hij naar Olympiakos Piraeus is gekomen. Hij moest terug zien te komen op het hoogste niveau en constant blijven spelen. Dat heeft hij bewezen en dat is de eerste fase", zegt Raiola in gesprek met De Telegraaf.

"De tweede fase is dat Ibrahim nog alle ambitie heeft om zijn carrière te vervolgen bij een Europese topclub", vervolgt Raiola zijn verhaal in de ochtendkrant. "Er is al interesse getoond door topclubs uit Engeland, Duitsland, Spanje en Italië, maar het is nu nog te vroeg om te zeggen welke kant het opgaat. Alles is nog open."

De 28-jarige Afellay, in het verleden actief voor PSV, FC Barcelona en Schalke 04, speelde dit seizoen 25 officiële duels voor Olympiakos. In die wedstrijden was de international goed voor vijf treffers en drie assists.