Feyenoord-aanvaller start met race tegen de klok voor interland tegen Oranje
Spits staat met spierblessure enkele weken aan de kant

Feyenoord-aanvaller start met race tegen de klok voor interland tegen Oranje

04-03-2015 08:29
1

Colin Kazim-Richards hoopt op tijd fit te zijn voor de interland tussen het Nederlands elftal en Turkije. De aanvaller van Feyenoord raakte geblesseerd tijdens het Europa League-duel met AS Roma en voert nu een race tegen de klok.

Vanuit Turkije heeft de in Engeland geboren Kazim-Richards begrepen dat hij in beeld is voor een oproep voor de nationale ploeg voor de interland tegen Nederland. Dat duel staat op 28 maart op de agenda. De aanvaller voert nu een race tegen de klok om op tijd fit te zijn voor dat duel, meldt het Algemeen Dagblad.

Tegen AS Roma liep de 28-jarige aanvaller een spierblessure op, dat kost hem normaal gesproken een paar weken. Afgelopen weekend ontbrak hij al tegen FC Utrecht, komende zondag zal hij ook niet kunnen spelen tegen NAC Breda. De vraag is hoe lang Feyenoord-trainer Fred Rutten hem moet missen en of de interland tegen Oranje haalbaar is.

De voormalig speler van onder meer Fenerbahçe, Galatasaray, Blackburn Rovers en Olympiakos Piraeus speelde in zijn loopbaan tot nu toe 35 interlands voor Turkije. In die wedstrijden was hij goed voor twee treffers.