Breuk lijkt onvermijdelijk: 'In december is me nog verteld dat ze achter me stonden'
Booy vermoedelijk bezig aan laatste maanden

Breuk lijkt onvermijdelijk: 'In december is me nog verteld dat ze achter me stonden'

04-03-2015 12:39

Go Ahead Eagles en Foeke Booy lijken na dit seizoen uit elkaar te gaan. Dat meldt Voetbal International woensdag. De club uit Deventer heeft het dit seizoen zwaar en strijdt nog vol tegen degradatie.

Op korte termijn komt er een gesprek tussen de clubleiding en Booy. Over de toekomst hebben beide partijen zich nog niet officieel uitgelaten. Geluiden binnen de club zouden echter op een breuk duiden. Afgelopen vrijdag, na de nederlaag in Dordrecht, heeft Booy de spelersgroep 's nachts toegesproken.

Wedden

Meer odds

"Voor mij is het belangrijk dat staf en spelersgroep met elkaar door willen en een heel duidelijk gemeenschappelijk belang hebben", verduidelijkt Booy. "In december is me nog verteld dat de clubleiding achter me stond en recht in mijn gezicht is niet gezegd dat dit nu anders is. Wel zal ik waarschijnlijk volgende week met de clubleiding praten, ik wil mijn standpunt kenbaar maken."

Go Ahead staat op de veilige vijftiende plaats met 23 punten. De voorsprong op hekkensluiter FC Dordrecht is acht punten, maar de voorsprong op nummer zestien Heracles Almelo slechts twee punten.