Contractnieuws bij Feyenoord: Ik heb geen seconde hoeven na te denken
Verdediger tot medio 2018 in De Kuip

Contractnieuws bij Feyenoord: "Ik heb geen seconde hoeven na te denken"

04-03-2015 14:52
2

Sven van Beek (20) blijft definitief langer bij Feyenoord. De verdediger heeft woensdag zijn nieuwe contract ondertekend. Hij staat nu tot medio 2018 onder contract in De Kuip.

Dat meldt SEG, het bedrijf dat de zaken van Van Beek behartigt. Eerder was al bekend dat club en speler het eens waren geworden. "Ik heb geen seconde hoeven nadenken voordat ik mijn handtekening zette", reageert Van Beek op de website van zijn management. "Feyenoord is mijn club en het maakt mij elk weekend trots om het Feyenoord-shirt aan te trekken. Het is een mooi compliment dat mijn contract nu verlengd wordt, en een beloning voor het harde werken."

"Als kleine jongen droomde ik om groot te worden bij Feyenoord, om te slagen", aldus Van Beek. "Nu wil ik niet zeggen dat ik hier al geslaagd ben, maar ik ben aardig op weg. Het belangrijkste voor mij, maar ook voor heel Feyenoord, is dat ik elke week blijf groeien."

Met de nederlaag tegen AS Roma en het aanstaande vertrek van Fred Rutten is het een druk weekje bij Feyenoord. Van Beek: "We hebben als club een hectische periode achter de rug, maar wij zijn Feyenoord en wij komen hier weer bovenop. We gaan stapsgewijs vooruit, en ik wil de club helpen met de stappen zetten om weer terug aan de top te komen."