'Echte Feyenoorder' zorgt voor vreugde bij Van Geel: Heel blij met vertrouwen
"Het is ontzettend knap wat hij week in week uit laat zien"

'Echte Feyenoorder' zorgt voor vreugde bij Van Geel: "Heel blij met vertrouwen"

04-03-2015 15:32
6

In iets meer dan twee jaar tijd heeft Sven van Beek voor de derde keer zijn handtekening onder een contract bij Feyenoord gezet. De verdediger zette woensdag een krabbel onder een verbintenis tot medio 2018. Technisch directeur Martin van Geel is erg blij met het langer vastleggen van de jonge Feyenoorder.

"Sven heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een van de sterkhouders van het elftal", zei Van Geel na het zetten van de handtekeningen, meldt de club op het digitale thuis. "Het is ontzettend knap wat hij week in week uit laat zien."

"Bovendien is hij een echte Feyenoorder, iemand waarmee het legioen zich kan identificeren", vervolgt Van Geel zijn positieve woordje over de centrale verdediger. "Wij zijn heel blij met het vertrouwen van Sven om zich hier de komende tijd nog verder te ontwikkelen."

De twintigjarige verdediger liet zelf ook weten erg blij te zijn met het ondertekenen van een nieuwe verbintenis. Hij droomde er als kleine jongen al van om groot te worden bij Feyenoord. De rechtspoot is dit seizoen een vaste waarde in de ploeg van vertrekkend trainer Fred Rutten, tot nu toe speelde hij deze voetbaljaargang 34 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers, daarin was hij goed voor twee goals en twee assists.