PEC wil verder met gewaardeerde middenvelder en bespreekt spelersbudget
Wout Brama heeft de kans langer bij PEC Zwolle te blijven

PEC wil verder met gewaardeerde middenvelder en bespreekt spelersbudget

04-03-2015 18:17
3

Wout Brama heeft de kans langer bij PEC Zwolle te blijven. De middenvelder heeft een voorstel voor meerdere seizoenen ontvangen. Dat meldt FOX Sports woensdag.

De 28-jarige Brama zat na zijn vertrek bij FC Twente, waarvoor hij acht seizoenen actief was, een tijdje zonder club en besloot in oktober een contract tot het einde van dit seizoen te tekenen bij de Zwollenaren. Zowel Brama als PEC Zwolle wenst tot er duidelijkheid is, nog niet uitgebreid te reageren op het contractvoorstel. "Maar we zijn uiteraard zeer tevreden over Wout, anders doen we hem niet zo’n voorstel", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen FOX Sports. Het is overigens niet zeker of Brama ingaat op de aanbieding, aangezien hij eerder al aangaf nog eens in het buitenland te willen voetballen.

Ook over andere spelers met een aflopend contract wil de club, weinig kwijt. "Thomas Lam heeft bijvoorbeeld een optie die we kunnen lichten. Of en wanneer we dat gaan doen, bespreek ik eerst met de speler in kwestie. Dat lijkt me wel zo netjes", vervolgt Nijkamp.

Aleksandar Bjelica, Steven Pereira, Soufian Moro en Tomas Necid hebben eveneens een aflopende verbintenis. Ook in Zwolle dient er zuinig aan gedaan te worden, maar het kapitaal blijft volgens Nijkamp op het veld staan. "Wij willen volgend seizoen met hetzelfde spelersbudget werken."