Raiola bevestigt goed nieuws voor Maxwell: 'We hebben een akkoord bereikt'
Dat onthult zaakwaarnemer Mino Raiola woensdag tegenover Le Parisien

Raiola bevestigt goed nieuws voor Maxwell: 'We hebben een akkoord bereikt'

04-03-2015 18:50
2

Maxwell is bezig aan een goede periode bij Paris Saint-Germain. De Fransen willen het aflopende contract van de oud-Ajacied graag verlengen. De onderhandelingen met Gregory van der Wiel daarentegen verlopen stroef.

Dat onthult zaakwaarnemer Mino Raiola woensdag tegenover Le Parisien. Maxwell, die bij FC Barcelona niet veel in actie kwam en daarom de overstap naar PSG maakte, is inmiddels 33 jaar. Hij kan zijn contract in Parijs met één jaar verlengen. Raiola zegt dat er inmiddels een akkoord is tussen beide partijen.

"We hebben een akkoord bereikt voor nog een seizoen, tot 2016’’, aldus de zaakwaarnemer. "Alles wat we nu nog moeten doen is de overeenstemming bevestigen en op papier zetten." Het contract van een andere Ajacied, Van der Wiel, loopt in juni 2016 af. De club en het kamp-Van der Wiel zitten momenteel nog niet op één lijn. "Het heeft tijd nodig om overeenstemming te bereiken, maar ik ben optimistisch", besluit Raiola.

Van der Wiel kwam dit seizoen in 27 officiële wedstrijden in actie en was daarin goed voor vier assists. Maxwell staat op 26 wedstrijden, twee doelpunten en drie assists.