'Liever drie punten dan jackpot van 75 miljoen euro. Dat betekent meer voor mij'
De trainer was na afloop vol vreugde over de behaalde punten

'Liever drie punten dan jackpot van 75 miljoen euro. Dat betekent meer voor mij'

04-03-2015 19:38
4

In de strijd tegen degradatie boekte Aston Villa dinsdagavond een razend belangrijke overwinning op West Bromwich Albion. Nieuwbakken coach Tim Sherwood pakte zijn eerste driepunter met de club van Ron Vlaar en Leandro Bacuna.

De trainer was na afloop dan ook vol vreugde over de behaalde punten, die dankzij een late strafschop van Christian Benteke werden binnengesleept. ‘’Het is het beste gevoel ter wereld’’, aldus de 46-jarige Sherwood na afloop. "Toen ik van huis wegging vanochtend, zei mijn vrouw dat ze een ticket had voor de loterij van 54 miljoen pond (omgerekend bijna 75 miljoen euro). Ik heb gezegd dat ik liever drie punten heb, dat betekent meer voor mij."

Sherwood was daarnaast zeer te spreken over de prestatie van zijn ploeg, die er hard aan moet trekken om niet uit de Premier League te degraderen. "De overwinning laat zien hoe ver we zijn gekomen. We verbeteren ons elke wedstrijd en ik denk dat dit de beste prestatie tot nu toe was – vooral in de eerste helft. We hebben een groep spelers die niet echt geschikt is om mee tegen degradatie te vechten, moet ik eerlijk bekennen. We moeten gewoon net doen alsof we niet tegen degradatie spelen en goed verzorgd blijven voetballen."