PSV'er ontkent kink in kampioenskabel:  Wij zijn onverstoorbaar
"Totdat het theoretisch niet meer mis kan gaan..."

PSV'er ontkent kink in kampioenskabel: "Wij zijn onverstoorbaar"

05-03-2015 15:10
14

PSV durft met de voorsprong van elf punten op achtervolger Ajax nog altijd niet over de landstitel te praten en dat wordt met hoongelach ontvangen in de rest van Nederland. Jeffrey Bruma laat zich echter niet van zijn stuk brengen.

PSV zet zaterdagavond de jacht het eerste kampioenschap in zes jaar voort met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De vraag is hoe PSV de 1-3 nederlaag tegen Ajax heeft verteerd. Bruma lacht om de vele meningen van de buitenwacht. Van een kink in de kampioenskabel is geen sprake.

"Van buitenaf proberen mensen ons van de koers te halen, maar wij zijn onverstoorbaar. Tegen Go Ahead Eagles moet gewonnen worden en dat gaat gebeuren ook", aldus de vastberaden verdediger tegen Omroep Brabant.

Toch weigert hij al te hoog van de toren te blazen over de aanstaande landstitel. "Totdat het theoretisch niet meer mis kan gaan moeten we iedere wedstrijd zien te winnen. We kunnen de laatste reeks niet té ontspannen ingaan en achterover leunen. Ook tegen Go Ahead Eagles wordt het weer een finale."

"In de entourage in Deventer gaat het een echte wedstrijd worden", verwacht Bruma. "Beide ploegen moéten voor de punten gaan. Iedere tegenstander zal tegen ons, de nummer één, voor 200 procent gaan. Daar zijn we op voorbereid."