Ik weet niet of Ibrahimovic nog acht jaar bij PSG zal blijven
Cavani en Ibrahimovic gaan prima door één deur

"Ik weet niet of Ibrahimovic nog acht jaar bij PSG zal blijven"

05-03-2015 22:18
1

Mino Raiola weet niet zeker of Zlatan Ibrahimovic ook de komende jaren nog in het shirt van Paris Saint-Germain te bewonderen is. De zaakwaarnemer sluit niet uit dat de Zweed ooit nog voor een andere club speelt.

"Zlatan staat nog anderhalf jaar onder contract bij PSG", aldus Raiola in gesprek met RMC. "Hij is gelukkig in Parijs, doet zijn best en is in goede vorm. Ook ondanks dat hij wat problemen had dit jaar. Maar Zlatan kijkt alleen maar op de korte termijn naar de toekomst. Ik weet niet of hij zijn toekomst bij PSG afsluit. Ik denk dat hij tot zijn 42ste of 43ste door kan gaan, maar ik weet niet of hij nog acht jaar voor PSG speelt."

Wedden

Meer odds

Op het indrukwekkende palmares van Ibrahimovic ontbreekt alleen nog de Champions League. "Hopelijk kan hij die nu eindelijk eens winnen. Dat zou ook goed zijn voor PSG en het Franse voetbal. Natuurlijk is dat ook een kwestie van geluk, want het beste team wint niet altijd."

Raiola reageerde tot slot kort op de geruchten dat Ibrahimovic niet goed door één deur zou kunnen met Edinson Cavani. "Er is geen probleem. Dat is slechts een goed verhaal. Zlatan is de leider van PSG, hij respecteert Cavani en Cavani respecteert hem."