Ajax-talent is terug in Amsterdam, maar komt geen minuut meer in actie
Aanvaller mag niet spelen

Ajax-talent is terug in Amsterdam, maar komt geen minuut meer in actie

06-03-2015 09:36
2

Dejan Meleg komt dit seizoen niet meer binnen de lijnen. Niet een blessure, maar de terugkeer naar Ajax zorgt ervoor dat het seizoen van de aanvaller in principe al ten einde is.

Meleg komt in de laatste maanden van het seizoen geen minuut meer in actie in officieel verband, schrijft De Telegraaf vrijdag. De twintigjarige Serviër keerde deze week terug naar Amsterdam, nadat een verhuurperiode bij SC Cambuur op niets was uitgelopen.

Meleg sluit aan bij Jong Ajax. Een wedstrijd in de Jupiler League zit er dit seizoen niet in, omdat hij alleen nog trainingsuren mag maken. Ajax is weliswaar zijn eigenlijke werkgever, maar er is opnieuw een overschrijving nodig. Deze valt buiten de transferwindow.

De aanvaller begon het seizoen nog als basisspeler bij Cambuur, maar zakte langzaam weg in de pikorde. De laatste tijd was er voor Meleg, die ook op het middenveld uit de voeten kan, zelfs geen plek meer op de reservebank weggelegd. Hij kon in de winterstop al terugkeren naar Amsterdam, maar wilde voor zijn kans gaan. Dat komt hem nu duur te staan met het wedstrijdverbod.