Geen ontzag voor PSV: Dat brengt je niet verder en daar ligt onze kracht ook niet
Go Ahead kruipt niet in schulp tegen aanstaande kampioen

Geen ontzag voor PSV: "Dat brengt je niet verder en daar ligt onze kracht ook niet"

06-03-2015 21:24
1

Go Ahead Eagles krijgt zaterdagavond hoog bezoek vanuit Eindhoven. Coach Foeke Booy beseft dat zijn ploeg de punten keihard nodig heeft en wil zich daarom niet ingraven tegen PSV.

Go Ahead verloor vorige week van FC Dordrecht en moet daardoor nog altijd vrezen voor nacompetitievoetbal. Booy weet dat zijn ploeg het zichzelf aan de Krommedijk een stuk makkelijker het kunnen maken. "Het was niet de laatste kans, we hebben er nog negen. De nederlaag is niet goed te praten, maar we kunnen er maar één ding tegenover zetten: het de komende wedstrijden rechtzetten", toont de coach zich strijdbaar op de clubwebsite.

"Wij moeten laten zien dat we een eenheid zijn die ons doel, directe handhaving, tot een goed einde kan brengen", aldus Booy. "Er komt nu een heel mooie wedstrijd aan, de duizendste, tegen een ploeg die vol in de titelstrijd zit." Hoewel PSV als torenhoge favoriet geldt, wil de coach niet dat Go Ahead zich ingraaft. "Dat brengt je niet verder en daar ligt onze kracht ook niet. Wij willen een signaal geven naar onze supporters. Maar eigenlijk is dat geen nieuws. Dat willen we altijd. Ik hoop dat we morgen een mooi feest vieren met z'n allen, dat zou geweldig zijn."