Uitblinker Cabral direct naar dopingcontrole: Alsof ze het niet vertrouwden!
Aanvaller laat zich eindelijk gelden in shirt van Willem II

Uitblinker Cabral direct naar dopingcontrole: "Alsof ze het niet vertrouwden!"

06-03-2015 23:01
6

Jerson Cabral liet zich vrijdagavond tegen zijn eigenlijke werkgever FC Twente van zijn beste kant zien. De aanvaller van Willem II bezorgde zijn ploeg met twee treffers een comfortabele voorsprong, die uiteindelijk nog uit handen werd gegeven (2-2).

Direct na de wedstrijd moest Cabral naar de dopingcontrole. "Alsof ze het niet vertrouwden!", grapte de aanvaller in gesprek met FOX Sports. "Ze keken me wat raar aan bij de dopingcontrole, toen ik dat tegen ze zei." Cabral was blij dat hij van waarde kon zijn voor Willem II. "Ik was extra gebrand vandaag. Ik wilde me echt laten zien, want ik sta bij FC Twente onder contract. Ik heb wel een aardig stempeltje gedrukt."

Hakim Ziyech zorgde er echter voor dat Cabral niet uitgroeide tot matchwinner. "Helaas was het niet genoeg voor de zege", aldus de oud-speler van Feyenoord. Cabral juichte na zijn treffers overigens bepaald niet ingetogen, zoals veel spelers doen wanneer ze scoren tegen hun oude of officiële werkgever. "Tja, daar kun je je vraagtekens bij zetten, maar ik ben nu speler van Willem II. Ik heb niets tegen FC Twente, maar als ik voor Willem II scoor juich ik."