Kishna is er tegen Dnipro weer bij na uitgebreid gesprek met De Boer
Verbannen aanvaller sluit weer aan bij selectie

Kishna is er tegen Dnipro weer bij na uitgebreid gesprek met De Boer

17-03-2015 12:17
15

Ricardo Kishna kan donderdag in de Europa League-return tegen Dnipro Dniporpetrovsk weer spelen. De buitenspeler en trainer Frank de Boer hebben volgens De Telegraaf uitvoerig met elkaar gesproken over de verbanning van afgelopen weekend. 

Kishna en De Boer hadden rond de warming-up voor het eerste duel met Dnipro een woordenwisseling. Volgens de coach was het niet ernstig, maar zag hij wel de noodzaak om in te grijpen. Het doorgebroken talent zat daarop niet bij de selectie voor de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. Een dag later trainde hij met een select groepje op De Toekomst, maar inmiddels is Kishna er weer bij.

In de ogen van De Boer is 'de lucht nu geklaard', schrijft De Telegraaf. De trainer had eerder ook al aangegeven dat Kishna maandag weer terug zou keren. Wel moest er dus eerst een uitgebreid gesprek gevoerd worden. Hoe de speler in kwestie er nu in staat, is niet bekend. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet al weten dat Kishna 'beter weg kan gaan'.

Ajax moet donderdag in eigen huis een 1-0 achterstand op Dnipro zien goed te maken. Dat kan dus mogelijk met Kishna zijn; vanaf de bank of als basisspeler. Kolbeinn Sigthórsson vierde maandag zijn rentree bij Jong Ajax. Of de spits bij de selectie zit, is nog onduidelijk.