Verhuurde Willem II'ers kennen sterk seizoen en zijn in trek bij Engelse clubs
Jupiler League-aanvallers steken mogelijk de Noordzee over

Verhuurde Willem II'ers kennen sterk seizoen en zijn in trek bij Engelse clubs

17-03-2015 15:16

De verhuurde Willem II'ers Kevin Brands (foto) en Justin Mathieu worden gelinkt aan een transfer naar de andere kant van de Noordzee. De Jupiler League-spitsen zijn dus in trek in Engeland, aangezien eerder Kevin van Veen de overstap maakte van FC Oss naar Scunthorpe United.

Brands is bezig aan een goed seizoen bij Volendam. Dit seizoen maakte hij al negentien treffers in 25 duels. In Tilburg loopt zijn verbintenis komende zomer af en daar hopen meerdere clubs uit de League One gebruik van te maken. Zo zouden Bristol City (koploper),  Sheffield United (vijfde), Doncaster Rovers (tiende) en Scunthorpe United (zeventiende) zijn verrichtingen nauwlettend in de gaten houden. Dat meldt Voetbal International.

De achttienjarige Justin Mathieu heeft bij Willem II nog een contract tot 2016, maar dit jaar wordt hij verhuurd aan FC Oss. Dit seizoen wist de flankaanvaller tot dusver zeven keer het net te vinden. Hij zou door eerdergenoemd medium worden gevolgd door Championship-clubs als Middlesbrough (nummer drie), Norwich City (vijfde), Sheffield Wednesday (elfde) en Fulham (twintigste).