Namen Ajacied en verkochte Feyenoorder vallen: 'Concurrent Van der Wiel op komst'
Alves meest logische keuze

Namen Ajacied en verkochte Feyenoorder vallen: 'Concurrent Van der Wiel op komst'

21-03-2015 12:59
5

Paris Saint-Germain is druk op zoek naar een extra rechtsback. De grootmacht uit Frankrijk zoekt concurrentie voor Gregory van der Wiel en Serge Aurier. Onlangs werd Marquinhos al gebruikt als rechtsback, maar dat lijkt een tijdelijke oplossing.

Als mogelijke nieuwe rechtsback van PSG worden onder meer twee landgenoten genoemd, te weten Daryl Janmaat van Newcastle United en Ricardo van Rhijn van Ajax. Zij gaan wellicht de concurrentie aan met Van der Wiel, meldt L'Equipe.

Het Franse medium stelt echter dat Dani Alves de goedkoopste en meest voor de hand liggende oplossing is voor de club uit Parijs. De dure Danilo van FC Porto staat ook op het verlanglijstje van andere topclubs, terwijl ook de naam van Maxi Pereira rondzingt.

Janmaat wordt bewierookt door L'Equipe en gezien als revelatie van de Premier League. De verdediger werd afgelopen zomer gekocht door Newcastle van Feyenoord en ligt nog langdurig bij The Magpies onder contract en moet twintig miljoen euro kosten. Ook Liverpool en Arsenal zouden Janmaat in de gaten houden.