ADO kan niet leven met verlies bij Ajax: We verdienden minimaal een punt
"Ajax was zeker niet in goeden doen"

ADO kan niet leven met verlies bij Ajax: "We verdienden minimaal een punt"

22-03-2015 21:11
5

Een gemiste kans, stelt Roland Alberg na de 1-0 nederlaag van ADO Den Haag bij Ajax. De aanvoerder van de bezoekers had lang uitzicht op minimaal een punt.

Met een 0-0 stand zochten de manschappen van trainers Frank de Boer en Henk Fraser de kleedkamer op. De minuten tikten weg en ADO Den Haag kon elk punt goed gebruiken. Voor de ADO Den Haag-fans is het duel met de regerendlandskampioen de wedstrijd van het jaar, maar uitgerekend in het Haagse kwartiertje zagen zij de bal vanuit een standaardsituatie via Xander Houtkoop achter doelman Martin Hansen belanden.

"Ik sta hier met een zuur gevoel. Er zat inderdaad meer in", zegt Alberg tegen FOX Sports. "We hebben de hele wedstrijd lang keihard gewerkt, maar staan met lege handen. Dat is gewoon balen. We hadden minimaal een punt verdiend."

Het baltempo aan Amsterdamse zijde lag laag. "Ik vond Ajax niet sterk, ze waren zeker niet in goede doen", gaat de middenvelder, die over twee weken met ADO op bezoek gaat bij zijn oude club Excelsior, verder. "Een gemiste kans, maar ons team verdient een compliment."

Nog altijd verkeert ADO Den Haag in degradatiegevaar. Momenteel staat de Residentieclub, die al drie duels op rij verloor, op de veertiende plaats met slechts drie punten meer dan nummer zestien NAC Breda.