Eredivisie-uitblinker denkt aan Ajax en PSV: Die stap wil ik zeker maken
"Dat kan ook nog in Nederland, denk ik"

Eredivisie-uitblinker denkt aan Ajax en PSV: "Die stap wil ik zeker maken"

23-03-2015 08:27
9

Ajax en PSV doen er goed aan om binnenkort eens in Arnhem op bezoek te gaan. Daar staat Davy Pröpper open voor een transfer naar één van beide topclubs in Nederland.

De 23-jarige Pröpper blinkt bij Vitesse bijna wekelijks uit. Zo ook zaterdag, toen hij de Arnhemmers naar een 0-2 zege op Go Ahead Eagles dirigeerde. Gezien zijn spel en zijn, dat tot de zomer van 2017 loopt, lijkt een volgende stap aanstaande. En dat hoeft niet per se naar het buitenland te zijn.

"Die stap hogerop wil ik zeker maken", zegt Pröpper. "Dat kan ook nog in Nederland, denk ik", zo doelt hij volgens De Telegraaf op met name Ajax en PSV. Ondanks zijn sterke spel, werd de middenvelder niet opgeroepen voor Oranje. "Dat had ik ook niet verwacht, aangezien ik niet bij de voorselectie zat."

"Ik moet gewoon op deze manier doorgaan. Onder Louis van Gaal heb ik één keer bij de groep gezeten. Dat was hartstikke mooi. Ik ben nog jong, dus ik hoop niet dat het bij die ene keer blijft", aldus Pröpper, die eerder ook al eens met Ajax in verband werd gebracht. De vraag is of de Amsterdammers nu ruimte hebben voor de Arnhemmer.