Nederlander in gesprek met Gladbach: We vinden hem een uitstekende voetballer
Verdediger lijkt toch te blijven

Nederlander in gesprek met Gladbach: "We vinden hem een uitstekende voetballer"

23-03-2015 11:55
1

De kans dat Roel Brouwers zijn contract bij Borussia Mönchengladbach verlengt is groot. Dat gaf de clubleiding van BMG zondag toe na de gewonnen wedstrijd tegen Bayern München (0-2).

René van Zee
MÜNCHEN

Max Eberl, directeur bij Gladbach, ziet een langer verblijf van de Nederlander zitten. "We zijn op dit moment met Roel Brouwers in gesprek en het ziet ernaar uit dat hij zijn contract met nog een jaar gaat verlengen", aldus Eberl in gesprek met VoetbalPrimeur. "Wij willen graag met Brouwers door en hebben het gevoel dat hij dat ook wil. We vinden hem een uitstekende voetballer en hij is ook volgend seizoen zeer bruikbaar voor ons."

Brouwers ontbrak zondag wegens ziekte tegen Bayern. Hij speelde dit seizoen slechts elf wedstrijden in de Bundesliga. Als hij in actie kwam in het elftal van Lucien Favre, deed hij dat echter naar behoren. De club houdt hem mede daardoor graag bij de selectie. Vorig seizoen was een vertrek van Brouwers na zeven jaar BMG dichtbij, maar op het laatste moment werd zijn contract alsnog verlengd.