Sigthórsson mist steun van Kishna en El Ghazi bij terugkeer in Amsterdam
"El Ghazi en Kishna kunnen met voorzetten voor gevaar zorgen"

Sigthórsson mist steun van Kishna en El Ghazi bij terugkeer in Amsterdam

23-03-2015 15:32
14

Kolbeinn Sigthórsson kon zijn rentree in de basis van Ajax zondag niet bekronen met een doelpunt, maar hield desalniettemin een goed gevoel over aan het moeizaam gewonnen duel met ADO Den Haag. Hij doorstond de test zonder problemen.

Sigthórsson maakte een onwennige indruk in de Arena, al werd hij ook vrijwel niet in stelling gebracht door zijn teamgenoten. "El Ghazi en Kishna kunnen met voorzetten voor gevaar zorgen. Als we met een valse rechtsbuiten spelen, komen er minder ballen voor het doel”, aldus de spits na de 1-0 tegen Ajax Life.

"Misschien kom ik net te laat terug van mijn blessure, aangezien er de laatste weken twee echte buitenspelers op de flank stonden opgesteld. We moeten wellicht iets vaker wisselen, zodat we gevaarlijker kunnen worden."

Over zijn eigen conditie is hij best te spreken. De knieblessure behoort tot het verleden. "Ik had het eigenlijk helemaal niet zo zwaar. In de slotfase kon ik nog steeds volle sprints trekken van een meter of vijftig, dat is zeker positief. Ik ben na ruim drie maanden terug van een blessure, maar toch voel ik me goed. Honderd procent. Het was niet zo dat ik er doorheen zat, totaal niet zelfs. Ik moet nog wel wat meer ritme in mijn lichaam krijgen, dat heeft iedereen nodig."