Milik hecht geen waarde aan prijsloos jaar Ajax: Onze potentie is bevestigd
"Ajax staat erom bekend"

Milik hecht geen waarde aan prijsloos jaar Ajax: "Onze potentie is bevestigd"

23-03-2015 19:05
6

Arek Milik moest zondag door de rentree van Kolbeinn Sigthórsson genoegen nemen met een korte invalbeurt in de gewonnen competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (1-0). In Polen blijft hij intussen hoog opgeven over Ajax.

De Amsterdammers werden donderdag geëlimineerd in de achtste finale van de Europa League, door Dnipro Dnipropetrovsk. In Polen ging dat niet onopgemerkt voorbij, aangezien Ajax in de ronde ervoor Legia Warschau aan de kant zette. Milik drukt zijn landgenoten op het hart dat hij goed zit bij Ajax.

"Dit seizoen heeft onze potentie bevestigd", citeert het Poolse Sport Milik, die in zijn debuutseizoen bij Ajax hoe dan ook geen prijs zal pakken als koploper PSV de ruime voorsprong in de Eredivisie behoudt (acht punten).

"We zijn een jong team dat elke maand of elk jaar beter en beter wordt. We hebben enorm veel potentie, maar Ajax staat erom bekend dat het jonge spelers opleidt en vervolgens aan grotere clubs verkoopt."

De komst Milik is nog steeds niet afgerond door Ajax. De Amsterdammers huren de spits dit seizoen van Bayer Leverkusen en hebben een optie tot koop van 2,8 miljoen euro. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Ajax definitief in zee gaat met Milik.