Ajax-talent weet wat hij wil: Mino Raiola is voor me bezig
Talent wordt in zomer misschien verhuurd

Ajax-talent weet wat hij wil: "Mino Raiola is voor me bezig"

24-03-2015 17:05
7

Kenny Tete hoopt zo snel mogelijk door te breken in het eerste elftal van Ajax. De verdediger speelde inmiddels al bijna vijftig wedstrijden bij de beloften in de Jupiler League. Nu is hij naar eigen zeggen klaar voor meer.

Bij het eerste elftal, waar hij al twee keer inviel, heeft hij echter Joël Veltman en Mike van der Hoorn voor zich. "De ene is een speler met veel krediet, de ander is een aankoop. Ik train keihard en probeer in hun nek te hijgen", zegt de negentienjarige groeibriljant in gesprek met Ajax Life.

Wedden

Meer odds

"Als ik naar het eerste elftal kijk, is rechtsback spelen ook een optie. Maar daar staat Ricardo van Rhijn", vervolgt Tete. "Die heeft al honderd wedstrijden gespeeld en vertelde dat hij de tweehonderd wil halen. Hij is een vaste waarde, dan moet ik van goede huize komen om hem eruit te spelen."

Een verhuur komende zomer is ook mogelijk. "Verhuur? Dat is een optie, zeker als ik iedere week kan spelen. We zijn al een tijdje in gesprek. Mino Raiola weet wat ik wil en is voor me bezig. Als het sportieve plaatje klopt, teken ik het liefst zo snel mogelijk bij", besluit het talent tegenover Ajax Life.