Pröpper denkt aan Ajax, Feyenoord of PSV: Niet per se klaar in Nederland
Vitesse-middenvelder is klaar voor stap hogerop

Pröpper denkt aan Ajax, Feyenoord of PSV: "Niet per se klaar in Nederland"

25-03-2015 23:59
16

Davy Pröpper is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. De middenvelder van Vitesse hoeft echter niet gelijk naar het buitenland en staat niet onwelwillend tegenover een transfer naar een Nederlandse club uit de traditionele top-drie.

Pröpper geldt dit seizoen als een van de belangrijkste spelers van Vitesse en dus is er belangstelling. "Mijn doel is deze zomer een volgende stap te maken", vertelt de middenvelder aan Voetbal International. "Ik ga niet roepen dat ik per se klaar ben in Nederland, alleen ben ik wel kieskeurig. Als je bij Vitesse speelt en je wilt een stap omhoog, dan is alleen een club uit de traditionele top-drie een optie."

Pröpper voelt weinig voor eenzelfde route als Marco van Ginkel, die vroegtijdig naar Chelsea vertrok. "Ooit wil ik in het buitenland spelen, maar dat hoeft niet nu. Het ligt er puur aan wat er op mijn pad komt. Wat ik van Marco's situaite kan leren? Niet zoveel. In de voetballerij moet het net een beetje meezitten. Ik ga een verstandige keuze maken, maar dat wil niet zeggen dat ik het avontuur niet aandurf. Ik denk dat ik er klaar voor ben."