Feyenoorder 'zegt zeker geen nee' tegen zandbak: Als een sjeik belt
"Ik keer niet meer terug naar Tilburg als voetballer"

Feyenoorder 'zegt zeker geen nee' tegen zandbak: "Als een sjeik belt"

26-03-2015 08:13
1

Het ziet er sterk naar uit dat Joris Mathijsen na dit seizoen vertrekt uit de Eredivisie. Hij ziet zichzelf alléén als speler van Feyenoord in de vaderlandse competitie blijven.

Dit seizoen komt de Feyenoorder amper aan spelen toe. Een terugkeer naar zijn oude club Willem II ziet hij niet zitten. Ook niet om zijn carrière af te sluiten. "Ik keer niet meer terug naar Tilburg als voetballer", aldus Mathijsen tegenover Omroep Brabant

"Ik ga misschien nog wel lekker als fan op de tribune zitten bij Willem II. Maar meer ook niet", vervolgt de verdediger. "Of ik blijf bij Feyenoord, of ik ga naar het buitenland. En dat buitenland kan van alles zijn, dus misschien zelfs wel Qatar. Het is wel zeker dat ik nog een jaar doorga."

"Als een sjeik uit Qatar belt, zeg ik zeker geen nee", stelt Brabander Mathijsen. Na hem is alleen Patrick van Aanholt als Brabander nog korte tijd Oranje-international geweest. "Is de opleiding niet goed genoeg, of kijkt men eerst naar de Randstad? Ik heb geen idee, maar het is een merkwaardig gegeven."