Engelse media lyrisch: 'Hij speelt een sleutelrol in de titeljacht van PSV'
Willems in rijtje met Verratti, Koke, De Bruyne en Bellarabi

Engelse media lyrisch: 'Hij speelt een sleutelrol in de titeljacht van PSV'

26-03-2015 10:18
2

Terwijl het interlandgeweld weer losbarst, maakt het Engelse medium Sky Sports van de gelegenheid gebruik om enkele veelbelovende spelers onder de loep te nemen. PSV'er Jetro Willems is één van de vijf voetballers en mag zich in een mooi rijtje scharen.

Sky Sports noemt Willems tezamen met Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Koke (Atlético Madrid), Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg) en Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen) als 'toekomstige ster'. De twintigjarige linksback van PSV en Oranje komt zaterdag wellicht in actie tegen Turkije. De jongste speler ooit op een Europees kampioenschap werd al aan Manchester City gelinkt voordat hij van Sparta naar PSV ging, schrijft het medium.

'Sindsdien is de linksback blijven slijpen aan zijn reputatie als één van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal', luidt de omschrijving. 'Willems - die als achttienjarige op het EK 2012 voor Nederland uitkwam - miste het WK 2014 door een knieblessure, maar keerde dit seizoen helemaal terug en speelt een sleutelrol in de titeljacht van PSV.'