Misschien blijf ik na dit seizoen nog wel bij PSV spelen
Huurling blij met periode in Eindhoven

"Misschien blijf ik na dit seizoen nog wel bij PSV spelen"

26-03-2015 10:45
9

Het is nog onduidelijk of Nicolas Isimat-Mirin na dit seizoen bij PSV blijft. De 23-jarige verdediger wordt gehuurd van AS Monaco en doet het in Eindhoven uitstekend.

Hij maakt het Jeffrey Bruma en Karim Rekik dit seizoen heel lastig. Bij de aanhang van PSV is Isimat-Mirin inmiddels mateloos populair. "Misschien blijf ik na dit seizoen nog wel bij PSV spelen", vertelt hij in een interview met Voetbal International. "Het is een beslissing van de beide clubs, ik heb daarop geen invloed."

"Ik weet dat er momentele veel over wordt gesproken door de directies van AS Monaco en PSV. Ik sta overal voor open, maar de kaarten liggen niet in mijn handen. Het zal uiteindelijk ook afhankelijk zijn van Leonardo Jardim, de trainer van Monaco. En zijn plannen ken ik niet", aldus de verdediger. "Uiteindelijk gaat het mijn erom dat ik alles uit mijn profloopbaan haal. En dan maakt het eigenlijk niet uit waar je speelt."

"Dat kan bij wijze van spreken ook in Rusland zijn. Waarom niet? Dat is niet mijn doel, overigens. Mijn enige doel is slagen bij PSV en kampioen worden, zodat we de Champions League ingaan", besluit Isimat-Mirin.