Zivkovic wacht stevig gesprek met Winter: Hij heeft meerdere kansen gehad
"Richairo is vanwege onprofessioneel gedrag naar huis gestuurd"

Zivkovic wacht stevig gesprek met Winter: "Hij heeft meerdere kansen gehad"

26-03-2015 23:51
12

Richairo Zivkovic heeft zich zo langzamerhand onmogelijk gemaakt bij Aron Winter. De trainer van Oranje u19 stuurde de aanvaller van Ajax donderdagavond voor de tweede keer dit seizoen weg vanwege onprofessioneel gedrag.

"Richairo is vanwege onprofessioneel gedrag naar huis gestuurd. Hij heeft meerdere kansen gehad, maar soms ben je als coach genoodzaakt in te grijpen. Komende dinsdag spelen we tegen België en dat is onze laatste wedstrijd voor de volgende kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap. Belangrijk dus", reageert Winter op de officiële website van de KNVB.

Wedden

Meer odds

"Ik ben teleurgesteld in Richairo", vervolgt de oefenmeester. "Maar ik zie nog wel een belangrijke rol voor hem weggelegd tijdens dit toernooi. Ik ga met hem in gesprek en daarna richten we gezamenlijk de blik op de wedstrijd van zaterdag tegen Noorwegen." Donderdagavond boekte het team van Winter een 1-0 overwinning op de leeftijdsgenoten van Servië. Pelle van Amersfoort, vervanger van Zivkovic, nam het winnende doelpunt voor zijn rekening.