'Manchester United maakt ruimte vrij in budget voor sensationele transfer'
Ronaldo is niet de favoriete aankoop voor Van Gaal

'Manchester United maakt ruimte vrij in budget voor sensationele transfer'

27-03-2015 10:45
3

De geruchten over een eventuele terugkeer van Cristiano Ronaldo op Old Trafford gonzen al enige tijd door de wandelgangen. Volgens de boulevardkrant Daily Express is er in Manchester al ruimte in het budget gemaakt voor het royale salaris van de Portugese superster, hoewel Louis van Gaal liever een andere speler terug naar de Britse velden wil halen.

Het tabloid schrijft dat er een jaarsalaris van maar liefst negentien miljoen euro klaar zou liggen voor Ronaldo in Manchester. Daarnaast moeten de Red Devils nog een flink transferbedrag overmaken naar Real Madrid. Naar verluidt zou de club van Louis van Gaal bereid zijn om een bedrag van bijna 110 miljoen euro te bieden. Eerdere berichten vertelden dat de Portugees voor een bedrag van 88 miljoen euro beschikbaar zou zijn.

In ieder geval moet er flink in de buidel worden getast voor de Portugese superster. Zelf lijkt Ronaldo wel oren te hebben naar een terugkeer in Engeland. De geruchten dat hij ontevreden is in Bernabeu worden steeds sterker. Overigens lijkt Ronaldo helemaal niet de voorkeur van Van Gaal te hebben. De Nederlandse trainer zou de voorkeur geven aan een andere Real Madrid-speler, Gareth Bale. Real Madrid lijkt echter niet mee te willen werken aan een transfer van de aanvaller uit Wales.