'Italianen proberen Milik op het laatste moment voor neus Ajax weg te kapen'
Poolse spits gewild

'Italianen proberen Milik op het laatste moment voor neus Ajax weg te kapen'

27-03-2015 11:55
14

Arek Milik wordt opnieuw aan een zomertransfer gelinkt. Niet Ajax, maar Internazionale gaat mogelijk aan de haal met de Poolse huurling van Bayer Leverkusen.

De Italianen zien in Milik een ideale aanvalsleider, terwijl ook de naam van Graziano Pellè (Southampton) valt in Italiaanse media. Ajax heeft de eerste optie om de 22-jarige Pool voor 2,5 miljoen over te nemen van Leverkusen, maar zolang er geen handtekeningen zijn gezet blijven geïnteresseerde clubs zich melden.

In Amsterdam lijkt men echter in eerste instantie niet te hoeven vrezen. Milik komt pas in beeld als de belangrijkste doelwitten niet haalbaar blijken. Dat geldt ook voor Pellè, die onder leiding van Ronald Koeman een moeilijke periode doormaakt in Engeland.

Inter hoopt zich in de zomer spectaculair te versterken. Paulo Dybala (Palermo), Stevan Jovetic (Manchester City) en Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) staan bovenaan het verlanglijstje. De drie staan klaar in het geval clubtopscorer Mauro Icardi de Milanese deur achter zich dichttrekt. De Argentijn heeft een prijskaartje van veertig miljoen euro.