Liverpool-ster raakt opnieuw geblesseerd en mist cruciale wedstrijden
Spits maand uitgeschakeld na spierblessure

Liverpool-ster raakt opnieuw geblesseerd en mist cruciale wedstrijden

27-03-2015 12:10

Eerder dit seizoen stond Daniel Sturridge al vijf maanden aan de kant en nu heeft het noodlot opnieuw toegeslagen. De spits is opnieuw geblesseerd geraakt en mist meerdere belangrijke wedstrijden van zijn ploeg.

Naar verwachting kan Liverpool een maand geen beroep doen op Sturridge. De Engelse spits is getroffen door een spierblessure. Afgelopen maandag meldde Sturridge zich al af voor de interlands met het nationale team. Hoewel de schade in eerste instantie mee leek te vallen, bleek uit een scan dat de Engels international een spierscheuring heeft opgelopen.

Wedden

Meer odds

Dat is een hard gelag voor Liverpool-manager Brendan Rodgers. Hij kan Sturridge goed gebruiken in de jacht op een Champions League-plaats. De achterstand op de belangrijke vierde plaats bedraagt vijf punten en de komende weken speelt zijn ploeg onder meer tegen Newcastle United en Arsenal. Ook de FA Cup-wedstrijd tegen de Blackburn Rovers gaat waarschijnlijk aan de neus van de spits voorbij.

Eerder dit seizoen was de 25-jarige Engelsman ook een tijd uit de roulatie. De aanvaller kwam toen vijf maanden niet in actie omdat hij kampte met een hamstringblessure.